Svane Kjøkkenet – Digitalt jubileum

Svane Kjøkkenet i Trondheim har flere suksessfulle eventer bak seg, med åpning og jubileum i butikken, og auksjoner og timessalg. Da toårsjubileet stod på trappene var det derimot ingen garanti for ultimat partystemning. For hvordan dundrer man i gang auksjoner og timessalg i beste koronatid? Løsningen ble sendetid – og en digital livestreaming fra butikken.

Les mer

Fersk foran kamera?

Bedriften din trenger en video; en profesjonell og treffende filmatisering av hvem dere er og hva dere står for. Du booker en fotograf, stiller deg nonchalant foran kamera og glir gjennom seansen med et one take wonder. Ikke? Vi tok en prat med Camilla Hager for å høre hennes førstegangsopplevelse foran kamera.

Les mer

Videomakeriet + Ranheim = Sant

Forrige uke signerte Videomakeriet en to-årsavtale med Ranheim Fotball. «Ranheim og Videomakeriet har samarbeidet i mange år allerede, og jeg synes det er godt å få til en avtale som binder oss sammen de neste to årene. Vi har lært mye av å jobbe med denne gjengen, og kan takke dem for mange av kundene vi har i porteføljen vår», forteller Nicholas Lund i Videomakeriet.

Les mer

Hvordan gjennomføre et digitalt julebord?

Året er 2020. Over natten gikk vi fra å reise rundt og møtes hvor enn vi ville, til å gjøre alt digitalt. Teams, Zoom, potethoder og strandbakgrunner – her ble alle kastet inn i en verden av streaming. Det ser ikke ut til å gi seg med det første. Streaming har med stor sannsynlighet kommer for å bli.

Les mer