Videomakeriet + Ranheim = Sant

Forrige uke signerte Videomakeriet en to-årsavtale med Ranheim Fotball.

«Ranheim og Videomakeriet har samarbeidet i mange år allerede, og jeg synes det er godt å få til en avtale som binder oss sammen de neste to årene. Vi har lært mye av å jobbe med denne gjengen, og kan takke dem for mange av kundene vi har i porteføljen vår», forteller Nicholas Lund i Videomakeriet.

Daglig leder Frank Lidahl kunne melde følgende i interngruppen «Mellomrommet» på Facebook, som tilhører Ranheim-nettverket:

Fra venstre: Frank Lidahl i Ranheim Fotball, og Nicholas Lund i Videomakeriet.

Foto: Christoffer Jellum, Videomakeriet

«Vi og Videomakeriet fant hverandre ved en tilfeldighet vinteren 2018. Vi var i oppstarten og de var i oppstarten», starter Lidahl.

Faktisk var det sykt sjef Nicholas Lund som ble kjent med den gamle Ranheim-kapteinen Kristoffer Løkberg (nå Viking-spiller), under et lederkurs i regi av Engasjert Byrå, høsten 2015. Siden den gang holdt de kontakt, og samarbeidet tilfeldigvis en dag ute på Extra Arena.

Kristoffer Løkberg i aksjon under 3 – 1-seieren over Molde i 2018. Foto: Christoffer Jellum, Videomakeriet

«To småbarn som på rekordtid har vokst opp sammen, på mange måter.

I all beskjedenhet vil vi hevde at vi har bidratt sterkt til den flotte veksten og utviklingen til Videomakeriet, og de har bidratt sterkt til at vi har tenkt nye tanker og gjort ting på andre måter enn tidligere. Videomakeriet elsker visjonære tanker og måten feks Ranheim minutt til minutt gikk fra ide til virkelighet i fjor, kan kun skje med folk som Nicholas som omfavner crazy ting og kun ser muligheter.»

Våren 2020, da samfunnet fortsatt var stengt ned, gjennomførte Videomakeriet og Ranheim streaming-showet «Ranheim minutt-for-minutt», som ble sendt i hele 16 timer direkte ut på Facebook Live. Frimurerlogen i Trondhjem var studio for denne sendingen, som var helt nytt for begge parter.

Foto: Nicholas Lund, Videomakeriet. Bildet er tatt under «Jul på Ranheim», som også ble arrangert i 2020 i Storsalen på Frimurerlogen.

«Vi gleder oss til å gå inn i ungdomstiden sammen og finne på flere litt crazy ting sammen som setter nye standarder for hva som er mulig – bare vi tror sterkt nok på det», avslutter Lidahl.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s